Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Un nou protest faţă de actuala Guvernare

|versiune pentru tipar||
PSD / 17 noiembrie 2011
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat va desfăşura Sîmbătă 19 noiembrie 2011, în Piaţa Marii Adunări Naţionale un nou protest faţă de actuala Guvernare. Asemenea protest a mai avut loc săptămîna trecută, acţiuni de protest începute odată cu deschiderea sezonului de încălzire cu agent termic.

Astăzi Partidul Social Democrat, în frunte cu Secretarul General Sergiu Coropceanu a organizat o acţiune de protest în faţa Primăriei Municipiului Chişinău, unde a fost expus dezacordul privind majorarea neîntemeiată a tarifelor la agentul termic, cheltuirea nejustificată a 1.5 milioane de lei de către Administraţia Termocom. În acelaşi timp, cei prezenţi au fost indignaţi că sunt obligaţi de a achita pierderile furnizorilor.

Sergiu Coropceanu a propus ca în regim de urgenţă să fie instituită o comisie de anchetă cu participarea protestaţilor pentru descifrarea încălcărilor depistate de Curtea de Conturi şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate. Totodată participanţii la proteste au insistat ca Consiliului Municipal să-şi revadă deciziile.

Este absolut necesar de a implica mai activ mai mulţi locuitorii a capitalei, precum şi sunt invitaţi la acţiunile de protest şi locuitorii oraşelor şi satelor din ţară, unde Sîmbătă 19 noiembrie 2011 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, a fost invitat Prim-ministrul RM Vladimir Filat ca să participe la dezbateri publice.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Preşedintele PSD Victor Şelin îl invită pe Prim-ministrul RM d-l Vlad Filat la mitingul de protest din 19 noiembrie pentru dezbateri publice Majoritatea cerinţelor au fost satisfăcute de către Guvernul RM