Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a început campania de rebranding a partidului

|versiune pentru tipar||
PSD / 2 aprilie 2012
Partidul Social Democrat

Biroul Politic al Partidului Social Democrat, în şedinţa sa din 02 aprilie 2012, a luat decizia de începere a campaniei de rebranding.

Drept culori de bază au fost luate culorile roşu şi albastru. Roşu — culoarea democraţiei sociale. Albastru — culoarea adevărului şi speranţei, simbolul păcii.

De asemenea, s-a decis că în calitate de drapel oficial al Partidului Social Democrat va fi drapelul bicolor roşu — albastru. Drapelul reprezintă: un bicolor dreptunghiular orizontal roşu-albastru, încărcat la mijloc cu stema istorică a Ţării Moldovei — un cap de bour însoţit între coarne de o stea cu cinci raze şi flancat la dextra de o roză heraldică, iar la senestra de o semilună conturnată, toate galbene.

În următoarele zile vor fi pregătite documentele necesare şi vor fi depuse la instituţiile abilitate, pentru înregistrarea drapelului.

Despre sfinţirea drapelului oficial, care va fi utilizat pe viitor, inclusiv la depunerea jurămîntului de către membrii PSD, vă vom informa adăugător.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Actele necesare pentru înregistrarea Grupului de Iniţiativă au fost depuse la Comisia Electorală Centrală Întrevederea oficială a Preşedintelui Partidului Social Democrat din Moldova Victor Şelin cu Ambasadorul Turciei în RM, Mehmet Selim Kartal