Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Actele necesare pentru înregistrarea Grupului de Iniţiativă au fost depuse la Comisia Electorală Centrală

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 martie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, 30 martie 2012, Biroul executiv al Grupului de Iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale a depus la Comisia Electorală Centrală toate actele necesare pentru înregistrarea Grupului de Iniţiativă.

Sergiu Coropceanu, şeful staff-ului central al Grupului de Iniţiativă, a prezentat colaboratorilor CEC actele adunării cetăţenilor din 10 martie 2012 la care a fost ales grupul de iniţiativă: procesul verbal, lista de înregistrare, scrisoarea de înştiinţare a administraţiei publice locale, proiectul de lege, care urmează să fie supus referendumului, lista membrilor grupului de iniţiativă; toate autentificate de Primăria mun. Chişinău. De asemenea, au fost prezentate declaraţiile membrilor grupului de iniţiativă privind consimţămîntul de a participa la colectarea de semnături ale susţinătorilor referendumului.

Grupul de iniţiativă, care urmează să fie înregistrat de Comisia Electorală Centrală şi care va colecta semnături de la susţinătorii referendumului este compus din 1164 persoane.

Comisia Electorală Centrală, în termen de 15 zile, trebuie să elibereze decizia de înregistrare a Grupului de Iniţiativă.

Centrul de presă al Grupului de iniţiativă
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu a susţinut Concursul de muzică Patriotică “Credinţă, Speranţă şi Dragoste” PSD a început campania de rebranding a partidului