Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu a susţinut Concursul de muzică Patriotică “Credinţă, Speranţă şi Dragoste”

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 martie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi în incinta liceului “N. Milescu Spătaru” din capitală a avut loc Concursul de muzică Patriotică “Credinţă, Speranţă şi Dragoste”.

Acest concurs are drept scop educarea tinerei generaţii în spirit de patriotism şi să conştientizeze valorile umane, respect şi grijă faţă de generaţia de vîrsta a treia.

În adresarea sa către participanţi, invitatul de onoare, Secretarul General al Partidului Social Democrat din Moldova, Sergiu Coropceanu a venit cu un mesaj de încurajare a elevilor şi părinţilor prezenţi la eveniment, în acelaşi timp fiind felicitată directoarea liceului cu ocazia valorificării eroilor naţionali, a veteranilor de război, şi aduse sincere mulţumiri părinţilor pentru contribuţia fiecăruia în desfăşurarea unui concurs cu tentă patriotică.

Sergiu Coropceanu a menţionat importanţa susţinerii acestor evenimente nu doar în spirit civic, dar şi drept respect faţă de cei care ne-au asigurat pacea, încredere, speranţe, dragoste şi mîndria de a fi cetăţean al Republicii Moldova.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Comentariile PSD la declaraţiile lui Igor Dodon şi Dumitru Diacov Actele necesare pentru înregistrarea Grupului de Iniţiativă au fost depuse la Comisia Electorală Centrală