Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Actele pentru înregistrarea Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului republican legislativ au fost verificate şi autentificate de către Secretarul Consiliului municipal Chişinău dl Valeriu Didencu

|versiune pentru tipar||
PSD / 29 martie 2012
Partidul Social Democrat

Actele pentru înregistrarea Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale sînt pregătite pentru a fi depuse la Comisia Electorală Centrală.

Astăzi, 29 martie 2012, în conformitate cu prevederile Codului Electoral, toate documentele Adunării Cetăţenilor, care a avut loc pe data de 10 martie 2012 au fost verificate şi autentificate de către Secretarul Consiliului municipal Chişinău dl Valeriu Didencu.

Sergiu Coropceanu, şeful stafului Grupului de iniţiativă şi Secretarul General al Partidului Social Democrat, l-a informat pe dl Didencu despre acţiunile Grupului de iniţiativă din ultima perioadă şi planurile pe viitor.

De asemenea, dl Sergiu Coropceanu şi Valeriu Didencu au discutat despre procedura de autentificare a listelor de subscripţie, care urmează să aibă loc după colectarea semnăturilor de la susţinătorii Referendumului pe teritoriul municipiului Chişinău.

Documentele pentru înregistrarea Grupului de iniţiativă vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală mîine 30 martie 2012.

Centrul de presă al Grupului de iniţiativă
Sursa: www.psdm.md

Spiritul patriotic al veteranilor merită a fi respectat Comentariile PSD la declaraţiile lui Igor Dodon şi Dumitru Diacov