Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Spiritul patriotic al veteranilor merită a fi respectat

|versiune pentru tipar||
PSD / 28 martie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, în incinta Sălii Festive a Preturii sectorului Rîşcani, mun. Chişinău a avut loc şedinţa jubiliară a veteranilor din sect. Rîşcani, cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate a Organizaţiei Veteranilor din Republica Moldova.

Participanţii la eveniment şi-au amintit cu drag de anii în care ei erau responsabili de viitorul tinerei generaţii, fiind încrezuţi că această contribuţie va reveni sub formă de respect şi grijă faţă de bătrînii de astăzi.

La eveniment a participat şi Secretarul General al Partidului Social Democrat din Moldova, Sergiu Coropceanu, care a venit cu un mesaj de felicitare membrilor Organizaţiei Veteranilor din sectorul Rîşcani al capitalei:

“Am deosebita onoare de a fi astăzi prezent la acest eveniment. Pe parcursul activităţii organizaţiei, membrii acesteia au reuşit ceea ce noi, tînăra generaţie, nu putem face. De aceea mă adresez către dvs. să ne susţineţi în educaţia tinerilor şi să povestiţi din experienţa adunată pe parcursul acestor ani, astfel încît tînăra generaţie să crească în spiritul patriotismului şi a grijii faţă de cei vîrstnici. În acelaşi timp ţin să vă mulţumesc pentru faptul că noi astăzi trăim în pace şi într-un stat independent. Cu părere de rău nu pot să laud viaţa destoinică de care aveţi parte, şi imi cer scuze pentru aceasta, dar sper că beneficiind de sprijinul dvs., vom reuşi să readucem bucurie şi în casele voastre”, a menţionat Sergiu Coropceanu.

Preşedintele Organizaţiei Veteranilor sectorul Rîşcani, mun. Chişinău, Ivan Garştea a venit cu un mesaj de felicitare către membrii organizaţiilor, subliniind aportul fiecăruia pe parcursul activităţii organizaţiei, în acelaşi timp fiind menţionate şi reuşitele persoanelor care cu contribuit la dezvoltarea organizaţiei şi societăţii civile.

Organizaţia Veteranilor sect. Rîşcani va putea activa şi în următorul an, serviciile de arendă al oficiului fiind acoperite de Secretarul General al Partidului Social Democrat din Moldova, Sergiu Coropceanu, ceea ce confirmă iniţierea unei colaborări pe viitor prin participarea în organizarea şi desfăşurarea mai multor acţiuni şi evenimente sociale pentru persoanele de vîrsta a treia.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD salută declaraţia Preşedintelui Camerei Superioare a Federaţiei Ruse Valentina Matvienco privind necesitatea semnării unui acord cu RM cu privire la cooperarea culturală Actele pentru înregistrarea Grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului republican legislativ au fost verificate şi autentificate de către Secretarul Consiliului municipal Chişinău dl Valeriu Didencu