Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Adresarea Grupului de Iniţiativă cu privire la referendum desfăşurarea Referendumul republican privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală

|versiune pentru tipar||
PSD / 6 iunie 2012
Partidul Social Democrat

Victor Şelin, Preşedintele Grupului de Iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumul republican privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală, se află într-o vizită de lucru în zonele de nord ale Republicii Moldova unde au loc întâlniri cu locuitorii din satele şi oraşele raioanelor Rîşcani, Edineţ, Briceni, Glodeni şi altele.

Un interes deosebit îl manifestă reprezentanţii colectivelor de lucru de la întreprinderi, deoarece ei sunt cointeresaţi în primul rând de preţurile la resurse energie, care afectează costul de producţie şi posibilitatea vânzării produselor, în prezent fiind complicată datorită unor bariere vamale şi a unor documente.

Locuitorii din nordul Republicii Moldova au reacţionat pozitiv la apelul Grupului de Iniţiativă şi sau semnat în susţinerea referendumului, considerînd aderarea la Uniunea Vamală şi EurAsEC, singura cale de ieşire din situaţia social-economică grea şi pentru a restabili relaţiile tradiţionale în spaţiul post-sovietic.

Grupul de Iniţiativă încurajează toţi susţinătirii să organizeze întâlniri ai reprezentanţilor colectivelor de muncă şi a locuitorilor raioanelor Briceni, Glodeni, Edineţ, Rîşcani, Floreşti, precum şi alte zone de la nord, cu Preşedintele Grupului de Iniţiativă Victor Şelin, rugăm să ne contactaţi la sediul nostru.

Tel: 22–61–32; 22–77–09

Sursa: www.psdm.md

Adresarea Grupului de iniţiativă pentru Referendumul Republican legislativ PSD salută receptivitatea Bisericii Ortodoxe Ruse