Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Peste 100 de mii de cetăţeni din toată ţara susţin iniţiativa poporului

|versiune pentru tipar||
PSD / 5 iunie 2012 | 
Partidul Social Democrat

Membrii Grupului de Iniţiativă pentru desfăşurarea referendumului republican legislativ de aderare a Republicii Moldova la Comunitatea Economică Eurasiatică şi Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan au trecut de jumătate din numărul necesar de semnături: peste 100 de mii de cetăţeni din toată ţara susţin iniţiativa poporului.

Astăzi, reprezentanţii celor mai mari oraşe din ţară au prezentat raportul privind lucrul efectuat şi au menţionat că indiferent de apartenenţa politică, oamenii sunt solidar şi susţin iniţiativa de aderare la structurile eurasiatice. În acest sens, putem menţiona că ideea, care la început aparţinea celor 1200 de cetăţeni-iniţiatori, astăzi aceasta a devenit o idee naţională şi reprezintă societatea noastră.

În acelaşi timp, subliniem faptul că iniţiativa este susţinută atît de persoane apolitice dar şi de către membrii de partide, în mod special accentuăm faptul că susţinerea este mai puternică cu cît statutul persoanei în partide este mai mic, sau este un simplu membru de rind.

Preşedintele Grupului de Iniţiativă, Victor Şelin s-a adresat către toate partidele politice să se dezică de intrigi şi intimidări, căci deja tuturor le este clar că, astăzi cetăţenii Republicii Moldova sunt cei care şi-au asumat responsabilitatea pentru viitorul ţării.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD: “Părinţii şi copii trebuie să boicoteze acţiunile organizate de guvernare dedicate Zilei Internaţionale a Copiilor” Adresarea Grupului de iniţiativă pentru Referendumul Republican legislativ