Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Act de vandalizare a sediului PSD

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 august 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi sediul Partidului Social Democrat a fost vandalizat. Aceasta vine după ce ieri a fost publicat sondajul unde peste 80% din cetăţenii români îşi doresc unirea cu Moldova.

Secretarul General al PSD, Sergiu Coropceanu a participat ieri la o emisiune televizată, în care şi-a expus opinia privitor la Unirea Moldovei cu România, unde a precizat faptul că dorinţa de unire vine din partea mai multor români aflaţi cu traiul te teritoriul Moldovei şi manipulează insistent cu declaraţii precum unirea cu Basarabia, deşi Republica Moldova este un stat independent şi suveran.

Partidul Social Democrat consideră ca e neserios cînd la puterea statului se află cetăţeni ai altui stat şi impun cetăţenilor Moldovei principii de unificare şi substituie atît limba de stat, dar şi istoria Moldovei cu cea a statului român.

Acest act de vandalism este calificat drept un gest de răzbunare şi cu siguranţă este o dovadă a faptului că unii aşa numiţii români îşi permit să dezbine societatea şi chiar să fie agresivi cu cei care i se împotrivesc.

Sursa: www.psdm.md

A început răfuiala politică cu liderul Partidului Social Democrat Victor Şelin Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la vizita în Republica Moldova a Cancelarului german, Angela Merkel