Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Pavlicenco s-a coborît pînă la nivelul ca să mintă şi mass-media

|versiune pentru tipar||
PSD / 9 noiembrie 2012
Partidul Social Democrat

Ieri, 08 noiembrie 2012, Partidul Naţional Liberal a expediat un comunicat de presă prin care se anunţă ca Vitalia Pavlicenco, Preşedinte al PNL, l-a chemat în instanţa de judecată pe Victor Şelin, Preşedinte al Partidului Social Democrat, pe motiv că în cadrul emisiunii “Tema săptămînii” de la postul de televiziune 2 PLUS din data de 15 septembrie 2012 Victor Şelin a utilizat expresiile “neofascistă”, “aţi fost KGB-istă”, şi “închide gură”.

Totodată, în cererea de chemare în judecată, document ataşat la comunicatul de presă al PNL, Vitalia Pavlicenco indică că domnului Victor Şelin ia fost expediată cererea prealabilă, însă în termen legal nu a primit nici un răspuns.

Acest lucru constituie un fals şi este regretabil ca un preşedinte de partid, care pretinde să guverneze în această ţară minte cu neruşinare, inclusiv minte şi mass media.

Întradevăr, la data de 03 octombrie 2012, Vitalia Pavlicenco a adresat o cerere prealabilă domnului Victor Şelin.

Conform legislaţiei în vigoare, Victor Şelin, la data de 02 noiembrie 2012, în respectarea termenului de 30 de zile, prin intermediul poştei, ia expediat răspunsul doamnei Pavlicenco.

Constatăm că Vitalia Pavlicenco, cu cunoştinţă de cauză şi intenţionat continuă să mintă pentru a aduce prejudicii de imagine liderului PSD Victor Şelin.

Sursa: www.psdm.md

Depunerea cererii la Procuratura Generală privind falsificările din partea colaboratorilor şi organelor de urmărire penală în dosarul privind acţiunile din 5 august 2012 PSD s-a adresat misiunilor diplomatice pentru ca acestea să se expună pe cauza penală intentată lui Victor Şelin