Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

“Un cadou pentru mămica” — o nouă acţiune organizată de social democraţi

|versiune pentru tipar||
PSD / 7 martie 2013
Partidul Social Democrat

“Un cadou pentru mămica”, aşa o fost intitulată acţiunea desfăşurată de către membrii Organizaţiei teritoriale sec. Centru mun. Chişinău a Partidului Social Democrat cu prilejul sărbătorii de 08 martie.

La iniţiativa şi cu suportul social-democraţilor, mai mulţi copii din mun. Chişinău au pregătit cadouri pentru mame, surioare şi bunici, care urmează să le dăruiască acestora mîine, 8 Martie, de Ziua Internaţională a Femeii.

Dorinţa cu care copiii confecţionau cadourile, dragostea şi dăruinţa depusă în lucru demonstrează ataşamentul copiilor faţă de mame şi cei dragi, dorinţa de a trăi în pace, sub un cer senin şi cu un viitor sigur.

“Este de datoria maturilor să transmitem învăţăminte copiilor şi în primul rînd respectul şi grija faţă de apropiaţi”, — a menţionat Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, prezent la eveniment.

Pe lîngă cadourile pregătite pentru doamnele scumpe, copiii au fost răsplătiţi şi ei cu cadouri din partea liderului social democraţilor.

Sursa: www.psdm.md

Comentariul Secretarului General PSD Sergiu Coropceanu cu privire la situaţia politică din ţară după demisia Guvernului şi perspectivele de viitor PSD iniţiază o serie de consultări cu societatea civilă