Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a dedicat Sărbătoarea de 1 Mai moldovenilor care au revenit acasă

|versiune pentru tipar||
PSD / 2 mai 2013
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii, Partidul Social Democrat a adresat mesaje de felicitare pentru moldovenii care se întorc acasă.

“1 mai este o sărbătoare deosebită pentru Partidul Social Democrat, mai ales că o bună parte din clasa noastră muncitoare activează în afara ţării. Cu regret, actuala guvernare nu a reuşit să realizeze cel mai importantlucru, să reunească familiile şi să ofere copiilor dreptul de a se bucura împreună cu părinţii săi zi de zi. Tocmai din această cauză, ne-am propus să venim cu un mesaj cald pentru cei care se întorc de sărbători acasă, astfel mulţumindu-I pentru aportul lor în susţinerea economiei naţionale”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Ieri în mai multe puncte de sosire, Aeroport, Gările Feroviare şi gările de autobuze, membrii PSD au întîmpinat cetăţenii moldoveni adresîndu-le cele mai calde urări de bine cu prilejul sărbătorilor de primăvară şi a Sfintelor Paşti.

Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat cu ocazia Sărbătorii de 1 Mai “Vă aşteptăm cu drag acasă” — acţiunea socială a Partidului Social Democrat