Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Pentru scumpele noastre, FEMEI!

|versiune pentru tipar||
PSD / 7 martie 2014
Partidul Social Democrat

Pentru cele mai dragi fiinţe din lume,
Stimate doamne şi domnişoare,
pentru unii mame, bunicuţe, surori, fiice şi chiar iubite,

În ajunul celei mai frumoase sărbători de Primăvară, Ziua Internaţională a Femeii, Partidul Social Democrat vă adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Bucuria acestei sărbători să vă dăinuiască în suflet mereu.

Vă mulţumim pentru faptul că ne sprijiniţi de fiecare data şi cu încredere ne priviţi, reuşind să ne faceţi zilele mai senine şi pline de gînduri frumoase. Vă suntem recunoscători pentru grija zi de zi, pentru forţa lăuntrică cu care vă treziţi in fiecare dimineaţă şi le porniţi pe toate cu acelaşi spirit dulce şi cald doar pentru noi.

Suntem cei mai fericiţi că tocmai voi ne faceţi zilele mai frumoase şi serile mai calde. Suntem mîndri căci tocmai voi ne alinaţi şi ne răsfăţaţi necondiţionat. Sunteţi de nepreţuit şi singurele care vor fi întotdeauna lîngă noi şi care ne vor iubi mereu.

Odată cu sosirea primăverii şi a zilei de 8 Martie vă trimitem un buchet virtual de flori, împreună cu gîndurie noastre, cu urările de sănătate, bucurie, mulţumire sufleteasca şi realizări depline alături de cei dragi!

Să ne iubiţi şi să fiţi iubite, dragele şi scumpele noastre!

Victor ŞELIN
Preşedintele Partidului Social Democrat

Sursa: www.psdm.md

Eduard Muşuc va deveni figurant în cauza penală privind coruperea politică a deputaţilor Cetăţenii din Ucraina s-au lăsat manipulaţi de cei care doreau să menţină puterea