Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD va ajuta cetăţenii să îşi protejeze drepturile faţă de furnizorii de servicii

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 martie 2014
Partidul Social Democrat

În Republica Moldova se desfăşoara campania de informare a cetăţenilor cu privire la protecţia drepturilor lor în faţa furnizorilor de servicii comuncale. Cu sprijnul PSD, Sindicatul Independent “Protecţie Socială”, va elabora un ghid metodic special. În acest sens, Secretarul General PSD Sergiu Coropceanu a participat la o întrevedere oficială cu conducerea sindicatului.

PSD va acorda suport Sindicatului Independent “Protecţia Socială” în vederea creării Departamentului pentru Protecţia Consumatorilor membrilor sindicatului.

“Vom contribui la dezvoltarea acestui proiect şi vom finanţa elaborarea materialelor de instruire specială, tocmai pentru a ajuta cetăţenii să ia deciziile corecte şi să beneficieze de protecţia juridică a drepturilor lor faţă de furnizorii de energie termică, energie electrică, gaz şi alte servicii. Cetăţenii au nevoie de răspunsuri clare pentru a şti cum să trateze furnizorii de servicii de comunale” — a declarat Sergiu Coropceanu.

Sursa: www.psdm.md

Rezultatele referendumului din Crimeea ar trebui să fie un semnal serios pentru UE şi SUA Victor Şelin: Moldova va trăi în pace şi prosperitate, îdoar dacă îşi va păstra neutralitatea