Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

De Ziua Copiilor, PSD a susţinut şi a apreciat copiii talentaţi

|versiune pentru tipar||
PSD / 2 iunie 2014
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, pe data de 1 iunie, Partidul Social Democrat în parteneriat cu Sindicatul Independent “Protecţia Socială” au desfăşurat un program inedit pentru copii, oferindu-le o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Concursul desenelor “Copilărie sub cerul liber” a demonstrat încă o dată că imaginaţia celor mici nu are limite, iar unele creaţii au fost înalt apreciate de către membrii comisiei de jurizare.

Cele peste cinci sute de desene ale copiilor de la mai multe instituţii de învăţămînt prezentate pentru concurs şi expoziţie reprezintă viziunea acestora asupra copilăriei: bucuria de a trăi în pace; bucuria de a fi alături de cei dragi; bucuria de a avea o familie fericită; bucuria de studii, joacă, distracţie etc. Desenele copiilor sînt expuse în cadrul expoziţiei cu aceiaşi denumire, în incinta cinematografului Patria — Rîşcani din mun. Chişinău, şi vor putea fi văzute şi apreciate pe parcursul întregii luni iunie.

Odată cu lansarea Expoziţiei de desen, copiii au avut parte şi de un program distractiv avîndu-i alături pe eroii din poveşti. Evident de la sărbătoare nu a lipsit prietenul multaşteptat al copiilor, cel ce le crează buna dispoziţie — Clovnul.

“E prima zi de vară şi ca de fiecare dată vara începe cu distracţie şi voie bună de dragul copiilor, căci de 1 iunie sărbătorim cea mai frumoasă zi din an: Ziua Copiilor, unde cu toţii ne întoarcem în copilărie şi ne bucurăm atît de rezultatele copiilor dar şi ne dorim să le facem această zi cît mai deosebită”, a declarat Tatiana Niţa, organizatorul evenimentului.

La eveniment a participat şi conducerea Partidului, care a venit cu daruri şi surprize pentru copii. Apreciind desenele copiilor, Victor Şelin, Preşedintele PSD, a menţionat că dezvoltarea şi promovarea talentelor copiilor rămîne a fi una dintre sarcinile de bază a celor adulţi, iar susţinerea precum şi motivarea copiilor trebuie să-i încurajeze şi să le păstreze interesul pentru tot ce e creat cu mîinile proprii. Partidul Social Democrat va continua proiectele sale de susţinere şi promovare a tinerilor talente.

La sfîrşitul evenimentului, copiii au fost invitaţi să vizioneze un film cu desene animate.

Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Hoţul strigă: prindeţi hoţul! Victor Şelin: Moldova are nevoie de un război ideologic