Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Guvernarea întreprinde măsuri pentru a destabiliza situaţia din ţară

|versiune pentru tipar||
PSD / 13 iunie 2014
Partidul Social Democrat

Activitatea guvernării din ultima perioadă a fost intenţionat îndreptată spre destabilizarea situaţiei din ţară. Îndemnurile publice, aţîţarea vrajbei şi dezbinării naţionale, înjosirea onoarei şi demnităţii, etc. — toate acestea pentru a-şi croi drum pentru semnarea Acordului de Asociere cu UE şi apropierea de SUA şi NATO.

De această părere este Secretarul general PSD Sergiu Coropceanu.

“Guvernarea a făcut tot posibilul ca în ţară să predomine haosul, astfel în cît oamenilor să li se sustragă atenţia de la problemele de bază pentru a-i duce uşor în capcanele pregătite din timp.

au fost realizate de guvernare pentru a destabiliza situaţia din ţară, pentru a dezbina poporul pe criterii de naţionalitate şi religie, pentru aţîţarea vrajbei în societate”, — a declarat Sergiu Coropceanu.

În opinia Secretarului general PSD, guvernarea vrea să transmită vina de destabilizarea a situaţiei din ţară pe opoziţia extraparlamentară şi pe susţinătorii aderării Republicii Moldova la Uniunea Vamală pentru a-şi facilita semnarea Acordului de Asociere cu UE.

“Guvernarea vrea să prezinte un duşman al poporului, dar, de fapt, adevăratul duşman este însăşi guvernarea. Este o premieră în istoria modernă a ţării, cînd guvernarea s-a distanţat de popor şi activează în interesul clanurilor mafiote şi a structurilor străine. Vă asigur, că clanul Filat-Plahotniuc în curînd va fi lichidat şi acest lucru îl va face singur poporul”, — a mai adăugat Sergiu Coropceanu.

Sursa: www.psdm.md

Noi provocări din partea Procuraturii în adresa lui Sergiu Coropceanu Valeriu Troenco — un nou agent NATO