Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Victor Şelin: La 27 iunie Moldova va fi vândută în sclavie

|versiune pentru tipar||
PSD / 24 iunie 2014
Partidul Social Democrat

Vinerea aceasta, autorităţile moldoveneşti vor semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Documentul va fi ratificat de către Parlamentul Republicii Moldova săptămâna viitoare.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Şelin, este încrezut că, la 27 iunie, Moldova va fi vândută în sclavie, iar consecinţele vor fi resimţite în viitorul apropiat.

Politicianul a menţionat că în ajunul semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, cetăţenii de rând nu simt nici bucurie, nici mândrie.

“Îndoieli întemeiate şi temeri — iată ce simt oamenii cînd se discută despre Acordul de Asociere, pe care, actuala guvernare, dirijată de SUA, îl va semna cu Uniunea Europeană. Eu accentuez că autorităţile moldoveneşti, nu sunt altceva decât nişte marionete ale SUA, şi nu o dată şi-au demonstrat dependenţa de această ţară.

Oamenii trebuie să înţeleagă că la data de 27 iunie Moldova va fi vîndută în sclavie.

Consecinţele acestei «afaceri» se vor resimţi la începutul lunii iulie, iar toamna nu vom şti unde să vindem fructele şi legumele şi atunci vom realiza că pe noi ne-au tras de sfoară, povestindu-ne despre virtuţile şi beneficiile acestui acord”, — a declarat Preşedintele PSD.

Potrivit liderului formaţiunii, la următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc pe 30 noiembrie, cetăţenii moldoveni vor avea şansa să schimbe situaţia.

“Sper că poporul moldovenesc nu va rata această şansă şi prin votul său va face tot posibilul pentru a preveni venirea la putere a celor care au condus ţara în aceşti 23 de ani, care pe bună dreptate, poate fi considerată o perioadă de înşelăciune, degradare şi corupţie”, a spus Victor Şelin.

Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Republica Moldova nu are un Preşedinte Sergiu Coropceanu: Fiecare partid nou — este o metodă de a înşela alegătorii