Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu: Fiecare partid nou — este o metodă de a înşela alegătorii

|versiune pentru tipar||
PSD / 25 iunie 2014
Partidul Social Democrat

De-a lungul ultimilor trei ani, în Republica Moldova au apărut cel puţin 12 noi partide politice. Potrivit Secretarului General al Partidului Social Democrat Sergiu Coropceanu, acestea au apărut ca urmare a dorinţei partidelor aflate la guvernare să separe sferele de influenţă în stat.

“Dacă în 2010, în Parlamentul Republicii Moldova au fost doar patru partide, acum sunt 8 formaţiuni. Acestea au apărut ca urmare a unor înţelegeri, cumpărare a deputaţilor, trecerea de la un partid la altul, tocmai pentru a ajunge la un consens privind împărţirea sferelor de influenţă. 9 partide de stânga optează pentru aderarea la Uniunea Vamală.

Acest lucru se face în mod intenţionat pentru a împărţi electoratul, de a crea haos în societate, deoarece şi conducerea ţării crede că aceasta îi va ajuta să câştige alegerile”, — a declarat Coropceanu.

Sergiu Coropceanu s-a adresat către toţi cetăţenii Republicii Moldova cu solicitarea de a nu ceda în faţa acestui sistem, şi de a nu uita că, în spatele fiecarui partid nou creat se află un conducător influent şi care deţine resurse financiare semnificante, care urmează a fi cheltuiţi pentru a induce în eroare alegătorii.

Sursa: www.psdm.md

Victor Şelin: La 27 iunie Moldova va fi vândută în sclavie Sergiu Coropceanu: Guvernarea foloseşte Uniunea Vamală drept “sperietoare” pentru a-şi realiza planurile sale