Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

În listele electorale ale PSD va fi inclus poporul

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 iulie 2014 | 
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat a hotărât că în listele electorale la următoarele alegeri parlamentare vor fi incluşi nu membrii formaţiunii politicii, dar cetăţenii de rând, locatarii satelor şi oraşelor din ţară.

Potrivit Secretarului General al PSD, Sergiu Coropceanu, în urma alegerilor ţara trebuie să fie condusă de popor, dar nu liderii politici.

“Cu Republica Moldova trebuie să conducă oamenii care cunosc cu adevărat problemele din localităţile ţării, oamenii care sunt în comunicare permanentă cu cei din sate şi din raioane, persoane care vor activa şi vor lua decizii în interesul cetăţenilor, în interesul primăriilor pe care le vor reprezenta şi nu în interesul liderilor de partid, sau, şi mai rău, în interesul clanurilor oligarhice”, consideră politicianul.

Anume din acest motiv, Partidul Social Democrat a luat o hotărâre să includă în listele electorale nu membri ai formaţiunii, dar cetăţeni de rând din Republica Moldova. PSD va oferi posibilitatea cetăţenilor să decidă singuri pe cei ce-i doresc să-i reprezinte în Parlamentul RM.

În timpul apropiat partidul va organiza întâlniri în toate raioanele ţării, în cadrul cărora oamenilor li se va oferi această posibilitate.

“Noi vă invităm să vă consolidaţi în localităţile Dvs. Să-i uniţi pe toţi cei ce sunt împotriva tuturor fărădelegilor care au astăzi loc în ţară, să-i uniţi pe toţi cei care sunt împotriva Acordului de Asociere cu UE, să-i uniţi pe toţi cei care sunt împotriva aderării Moldovei la NATO, să-i uniţi pe toţi cei care vreau într-adevăr ca puterea să fie a poporului şi poporul să ia decizii. Noi în calitate de partid politic vă oferim această posibilitate, vă oferim această listă, ca fiecare raion, locuitorii acestui raion să ia decizii cu privire la persoana sau persoanele care îi vor reprezenta în viitorul Parlament, iar împreună toate raioanele să formăm o listă populară, o listă a adevăraţilor reprezentanţi ai poporului”, a declarat Secretarul General al Partidului Social Democrat.

Amintim că următoarele alegeri parlamentare în Moldova vor avea loc pe 30 noiembrie.

Sursa: www.psdm.md

Apel către Parlamentul Republicii Moldova: Nu repetaţi greşelile Kievului Declaraţia Partidului Social Democrat privind ratificarea Acordului de Asociere în Parlamentul Republicii Moldova