Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Locuitorii sectorului Ciocana se pot bucura de o nouă zonă de odihnă, amplasată în perimetrul străzii Vadul-lui-Vodă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 12 aprilie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, de Joia Curată, în cadrul Campaniei naţionale sociale “Iubesc Moldova”, membrii Partidului Socilaiştilor din RM şi mişcării de tineret “Garda Tînără”, alături de un grup de organizaţii obşteşti printre care: Guvernul Tinerilor, Federaţia Naţională de lupte “Voievod”, Federaţia de Şah din RM, au organizat o acţiune de salubrizare a unei porţiuni a parcului forestier din sectorul Ciocana.

În cadrul acestei acţiuni, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a menţionat că deja a devenit o tradiţie pentru activiştii din PSRM şi alte organizaţii obşteşti să se întrunească în acest loc pentru a-l îngriji şi amenaja. Spre exemplu în toamna anului trecut aici au fost plantaţi circa 400 de copaci. Astăzi în zona respectivă a apărut un teren de joaca pentru copii şi au fost instalate bănci pentru odihnă. Potrivit lui Dodon, pentru toamna anului curent aici se planifică inaugurarea unui teren sportiv pentru volei şi baschet.

Preşedintele PSRM a specificat că în premieră, acţiunea de astăzi “Joia Curată” s-a desfăşurat concomitent în patru oraşe din republică: Chişinău, Bălţi, Ungheni şi Basarabeаsca.

Igor Dodon şi-a exprimat încrederea că asemenea exemple trebuie să fie urmate de toţi cetăţenii ţării noastre.

Sursa: socialistii.md

Federalizarea ţării — unica soluţie viabilă de rezolvare a problemei transnistrene Felicitarea preşedintelui PSRM Igor Dodon cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti