Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Consilierii socialişti Elena Danu şi Piotr Donţov condamnă calomniile expuse de Vladimir Voronin

|versiune pentru tipar||
PSRM / 3 februarie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Dezaprobăm orice tentative de dezinformare în legătură cu plecarea noastră din cadrul fracţiunii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova din cadrul Consiliului Municipal Chişinău, inclusiv cele exprimate de liderul acestei formaţiuni, Vladimir Voronin.

Precizăm că decizia noastră de a ne alătura socialiştilor este o consecinţă logică a radicalizării PCRM şi lipsa unei poziţii constructive într-o situaţie critică în ţară.

Anume interesul cetăţeanului şi conştientizarea rolului care le revine socialiştilor ne-au determinat să luăm o decizie dificilă, dar foarte importantă pentru activitatea Consiliului Municipal Chişinău (CMC) şi capitală în general.

Invităm foştii colegi şi liderii PCRM să dezminţească şi să se abţină pe viitor de la declaraţii care pot fi calificate drept calomnii. În caz contrar, ne exprimăm intenţia de a le ataca în judecată şi de a pedepsi vinovaţii conform legislaţiei în vigoare, chiar dacă aceasta îl vizează direct pe Vladimir Voronin şi alţi membri PCRM.

În ciuda atacurilor la persoană şi dezinformării masive folosite de PCRM, noi, ne declarăm deschişi spre conlucrare cu toate fracţiunile din cadrul CMC, în vederea soluţionării problemelor cetăţenilor capitalei.

Sursa: socialistii.md

Replica liderului socialiştilor Igor Dodon faţă de afirmaţiile lui Vladimir Voronin Socialiştii au protestat la Comrat