Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Cadre pentru modernizarea Moldovei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 28 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe data de 28 martie, miercuri, a avut loc prima serie de dezbateri, în cadrul proiectului “Cadre pentru modernizarea Moldovei”, lansat anterior de către organizaţia de tineret “Garda Tînără”.

Dezbaterile s-au desfăşurat în două runde. Prima rundă a fost alcătuită din două etape, în care s-au întîlnit a cîte două echipe — “aprobarea” şi “opoziţia”. Iar în runda a doua s-au întîlnit echipele învingătoare. De regulă, este foarte greu de a disputa cu cineva, de a găsi argumente în susţinerea propriei poziţii sau de a formula ideea în aşa mod, în care ea să fie accesibilă pentru oponent şi auditoriu. În pofida tuturor acestor dificultăţi, speakerii echipelor au avut o ţinută demnă, fiecare din ei aducînd argumente puternice şi exemple interesante.

Temele care au fost discutate în cadrul dezbaterilor au stîrnit interes nu doar în rîndurile participanţilor la dezbateri, dar şi a celor care au venit să vizioneze, sau să-şi susţină prietenii. Aceştea nu au evitat să adreseze întrebări interesante membrilor echipelor.

Toţi participanţii dezbaterilor au primit plăcere de la eveniment, iar potrivit unuia dintre organizatorii proiectului “Cadre pentru modernizarea Moldovei”, asemenea dezbateri vor avea loc în fiecare săptămînă.

Sursa: gardatinara.md

Adresare către Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova Partidul Socialiştilor vine cu soluţii de redresare a situaţiei în agricultură