Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii au manifestat împotriva legii anti-discriminare

|versiune pentru tipar||
PSRM / 5 aprilie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, înainte de şedinţa Parlamentului, un grup de membri ai “Gărzii Tinere” a Partidului Socialiştilor a înmînat deputaţilor cîte o Biblie, cu îndemnul “Vă rugăm să protejaţi valorile creştine”.

De asemenea, tinerii au afişat pancarde cu următoarele inscripţii:

“Moldova are la temelie morala creştină”
“Copiii vor Mamă şi Tată, nu Părinte 1 şi Părinte 2”
“Nu vrem «principii şi valori» homosexuale”
“Nu acceptăm şantajul”

Această acţiune a avut drept scop sensibilizarea deputaţilor cu privire la proiectul legii anti-discriminare, care urmează să fie discutat în curând în Parlament.

În opinia socialiştilor, această lege conţine prevederi inacceptabile pentru un stat cu tradiţii familiare creştine, cum este Republica Moldova.

Legea anti-discriminare va permite liberalizarea şi propagarea practicilor homosexuale, care reprezintă un fenomen străin pentru societatea noastră şi sunt considerate amorale de marea majoritate a cetăţenilor.

Potrivit socialiştilor, poporul este suveranul statului şi dacă marea majoritate a cetăţenilor se opun aprobării acestei legi, atunci deputaţii, care sunt mandataţi de popor, trebuie şi ei să voteze împotriva legii anti-discriminare.

Biblia le-a fost înmînată deputaţilor pentru a le servi drept îndrumar în gîndurile şi deciziile lor politice şi publice.

Sursa: socialistii.md

Criza investiţiilor străine în Republica Moldova A doua serie de dezbateri în cadrul proiectului “Cadre pentru modernizarea Moldovei”