Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Concert excepţional în oraşul Ungheni

|versiune pentru tipar||
PSRM / 21 aprilie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, 21 aprilie, Organizaţia Teritorială a Gărzii Tinere din Oraşul Ungheni a organizat un concert excepţional cu denumirea “BANZAI URBANIA”. Concertul a avut loc în Parcul Central din Oraşul Ungheni.

Concertul a reprezentat o posibilitate inedită de manifestare şi promovare a tinerelor talente din Ungheni. În cadrul concertului au evoluat mai mulţi tineri talentaţi din oraş care s-au manifestat prin cîntecele lor.

Pe lîngă membrii Gărzii Tinere , prietenilor şi simpatizanţilor acesteia, a fost deosebit de plăcută şi prezenţa orăşenilor. Atît copii din oraş, părinţii şi chiar unii bunei au fost plăcut surprinşi şi mulţumiţi de organizarea acestui concert, spunînd că demult nu s-au mai organizat aşa evenimente şi ele ar trebui să aibă loc mai des.

Tot odată, pe lîngă evoluările programate de organizatori, Garda Tînără din oraşul Ungheni a mai prevăzut şi căteva concursuri pentru public, iar cei mai buni dintre ei au primit cadouri de la organizatori.

Concertul s-a desfăşurat într-o atmosferă plăcută unde fiecare s-a simţit bine, iar atît organizatorii cît şi participanţii şi publicul au rămas mulţumiţi de acesta.

După cum a menţionat activistul Gărzii Tinere din Ungheni Cacerovschi Ecaterina, acesta nu este ultimul eveniment de acest gen şi că acesta este doar un început.

Sursa: gardatinara.md

Business School Mesaj de solidaritate pentru Partidul Socialist din Republica Franceză