Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Organizaţia teritorială a PSD din raionul Rîşcani a aderat la Partidul Socialiştilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 10 mai 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Liderul organizaţiei teritoriale Rîşcani a PSD, Nicolae Carauş, a declarat astăzi că împreună cu echipa sa de peste o sută de persoane aderă în mod oficial la Partidul Socialiştilor. Menţionăm că Nicolae Carauş este consilier raional şi a fost membru al Consiliului Naţional al formaţiunii pe care a părăsit-o.

În declaraţia sa de ieşire, liderul organizaţiei raionale a mărturisit că este dezamăgit în conducerea PSD. Potrivit lui, Victor Şelin nu apără interesele cetăţenilor şi nu are un comportament politic solid, ci se ocupă de intrigi politice, cu scopul de a-şi proteja businessul.

“Cetăţenii trebuie convinşi prin muncă şi propuneri concrete, însă conducerea PSD încearcă să-i cumpere cu declaraţii populiste şi cu şaşlîc. Asta e o ruşine. Eu nu vreau să fac parte din partidul şaşlîcarilor. Un asemenea partid nu are stima cetăţenilor şi nu are viitor politic. De aceea îl părăsesc”, a declarat Carauş.

În opinia echipei de la Rîşcani, doar un partid statalist, responsabil şi cu oameni profesionişti, cum e Partidul Socialiştilor, merită susţinerea lor şi a cetăţenilor în general.

În încheierea declaraţiei sale, Nicolae Carauş i-a îndemnat şi pe alţi foşti colegi de-ai săi, din alte raioane, să facă acest pas politic şi să adere la socialişti.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au organizat un program de festivităţi dedicat Zilei Victoriei Ce reprezintă streetball-ul şi cît de important este să fii dezvoltat fizic