Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Ansamblul “Copilărie” a împlinit 3 ani!

|versiune pentru tipar||
PSRM / 1 iulie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, în satul Brătuşeni, raionul Edineţ a avut loc un concert dedicat aniversării a trei ani de la fondarea ansamblului “Copilărie”.

Evenimentul a fost organizat şi desfăşurat de către activiştii aripei tinere a Partidului Socialiştilor — Garda Tînără. Colectivul artistic “Copilărie” este format din copii în vîrstă de 6–7 anişori şi mai în vîrstă. Sunt nişte băieţi şi fete talentaţi, care cîntă minunat şi dansează foarte frumos. În timpul evenimentului, copiii au demonstrat abilităţile sale muzicale şi de dans. Pentru concertul de astăzi ei au pregătit un program extraordinar care a fascinat publicul prezent. Concertul a fost un succes! O mulţime de zîmbete pe feţele fericite ale copiilor şi părinţilor lor!

La finalul concertului, membrul CE al Gărzii Tinere, Iurii Vitneanschi a felicitat toţi participanţii şi a rostit cuvinte de mulţumire doamnei Maia Moţpan, conducătorului ansamblului pentru un colectiv atît de minunat şi efortul depus în munca cu copiii. De asemenea, gardistul a promis că în curînd va fi lansat un CD cu un clip video dedicat ansamblului “Copilărie”.

Maia Moţpan, Garda Tînără, r. Edineţ: “Pentru noi această zi este una de excepţie. Ne mîndrim foarte mult cu succesele noastre, în special cu faptul că am crescut semnificativ în aceşti trei ani — căci de la început aceasta era doar o distracţie, chiar şi pentru mine, iar acum — activitate profesională.

Aş dori să îmi exprim recunoştinţa faţă de părinţii copiilor care dansează şi cîntă în cadrul ansamblului. În lipsa susţinerii din partea lor, nu cred că am fi atins succes. În clipele cele mai dificile ei sunt mereu alături, şi pentru acest fapt — sincere mulţumiri”.

Sursa: gardatinara.md

Turneu in memoria lui Anatolie Dimoglo Ştefan cel Mare — simbol al statalităţii moldoveneşti şi al dăinuirii moldovenilor ca naţiune