Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

La Moscova Igor Dodon s-a întîlnit cu Serghei Narîşkin

|versiune pentru tipar||
PSRM / 17 iulie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Preşedinte al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut în seara zilei de ieri o întrevedere cu Serghei Narîşkin, Preşedintele Dumei de Stat a Federaţiei Ruse.

În cursul întrevederii părţile au făcut un amplu schimb de opinii pe marginea posibilităţilor de aprofundare şi extindere a raporturilor de cooperare moldo-ruse, inclusiv pe dimensiunea parlamentară. În acest context oficialii au ajuns la înţelegerea organizării unor întrevederi suplimentare în timpul cel mai apropiat.

În alt context Igor Dodon a menţionat interesul grupului parlamentar al socialiştilor pentru examinarea tuturor aspectelor legate de colaborarea în cadrul Uniunii Economice Euroasiatice.

În perioada 16–17 iulie, Igor Dodon, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova întreprinde o vizită de lucru la Moscova. Agenda vizitei include mai multe întrevederi cu oficialii ruşi.

Sursa: socialistii.md

Tinerii gardieni participă la cel de-al VI-lea Congres al organizaţiei obşteşti de tineret din Ucraina “Tinerele Regiuni” Garda Tînără este contra autoritarismului în Moldova!