Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon în discuţii cu Andrei Belousov şi Gherman Gref

|versiune pentru tipar||
PSRM / 21 septembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În cadrul Forumului Internaţional Investiţional Soci-2012, Igor Dodon, deputat, liderul grupului parlamentar al socialiştilor, a participat la o masă rotundă cu lideri ai elitei politice şi economice ruse şi internationale, organizată de “Sberbank” al Federaţiei Ruse.

Evenimentul, moderat de către Gherman Gref, preşedintele cîrmuirii celei mai mari bănci din Rusia — “Sberbank”, ministru al dezvoltării economice ruse pe parcursul a 8 ani, a promovat teme ce ţin de eficienţa în administrare prin conlucrarea centrului cu regiunile, implementarea în viaţă pe termen lung a ideilor de modernizare şi inovare a modelelor economice, precum şi susţinerea şi promovarea tineretului în domeniul managementului.

În cadrul acestui eveniment, dl. Dodon a efectuat un schimb de opinii despre perspectiva dezvoltării relaţiilor bilaterale cu ministrul economiei Andrei Belousov.

De asemenea, în discuţiile cu Gherman Gref au fost abordate perspectivele dezvoltării economice în regiune şi consecinţele noului val al crizei economice şi financiare.

La eveniment au participat membri ai Guvernului Federaţiei Ruse, gubernatori şi reprezentanţi ai business-ului, alături de top-manageri ruşi şi internaţionali, cum ar fi Lukoil, Rosnefti, Gazprom s. a.

Astfel de evenimente “Sberbank” organizează de 2 ori pe an cu invitarea a 40–50 persoane şi sunt considerate ca determinante ai vectorilor de stabilire a modalităţii de conlucrare eficientă şi reciproc avantajoasă a politicului şi lumii de afaceri.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon: Chirtoacă încearcă să tragă pe sfoară legea În Basarabeasca a avut loc o altă acţiune patriotică