Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîii vor participa la un Forum economic internaţional din Sankt-Petersburg

|versiune pentru tipar||
PSRM / 20 iunie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În perioada 21–23 iunie curent la Sankt-Peterburg va avea loc Forumul economic internaţional anual. Deputaţii Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi vor participa la acest eveniment al şaselea an consecutiv, la invitaţia personală a organizatorilor.

În cadrul Reuniunii economice vor fi dezbătute chestiuni legate de situaţia în economia globală, rolul sporit al economiilor în dezvoltare în crearea agendei regionale şi globale.

Intrunirea de la Sankt-Peterbsurg este onorată de prezenţa unui număr impunător de celebrităţi mondiale din domeniile politic, economic, bancar, precum şi cei mai avansaţi experţi şi analişti cu renume.

Agenda de lucru a delegaţiei moldoveneşti include întrevederi bilaterale în cadrul Forumului, despre rezultatele carora se va informa pe parcurs.

Este de mentionat ca, Forumul economic de la Sankt-Petersburg se defăşoară la cîteva luni de la investirea în funcţie a noului Preşedinte al Federaţiei Ruse şi prezintă un interes deosebit pentru business-ul mondial, lideri politici şi mass-media. Evenimentul oferă posibilitatea stabilirii unor relaţii şi contacte cu membrii noului Guvern de la Moscova, care vor fi prezenţi la eveniment.

Sîmbătă, 23 iunie, Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi vor face o escală la Moscova, unde vor avea intrevederi cu oficiali ruşi.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii vor insista asupra evacuării pietrei comemorative din Piaţa Marii Adunări Naţionale “Soluţia” vine cu un regulament pentru problemele mansardelor din Chişinău