Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În raioanele Moldovei socialiştii îşi sporesc prezenţa

|versiune pentru tipar||
PSRM / 15 octombrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a întreprins mai multe deplasări în raioanele republicii unde a participat la multiple întrevederi cu membrii partidului, a înmînat carnete de partid noilor reprezentanţi ai PSRM.

La Şoldăneşti, în cadrul adunării de partid, Igor Dodon a informat audienţa despre recentele evenimente din viaţa social-politică şi economică din ţară. Igor Dodon a salutat venirea a 40 de noi membri în rîndurile formaţiunii, menţionînd că valoarea acestor persoane este extrem de importantă pentru un partid, care se află în opoziţie şi înafară de un program orientat social şi acţiuni concrete de susţinere a oamenilor simpli, nu are ce să le propună în schimb.

În oraşul Basarabeasca, Igor Dodon a participat la deschiderea noului teatru de amatori “Debiut”, la solicitarea colectivului de actori. Igor Dodon a salutat faptul, că în ciuda tuturor problemelor existente în societate, locuitorii or. Basarabeasca găsesc timp pentru a se deda artei.

O discuţie constructivă a preşedintelui Partidului Igor Dodon a avut loc în satul Hîtreşti din raionul Basarabeasca, unde încă 5 persoane au primit carnete de membri de partid. Circa 2 ore locuitorii satului au manifestat un interes deosebit faţă de activitatea PSRM, solicitînd tot mai multe informaţii în acest sens.

Sursa: socialistii.md

Aripa tînără a Partidul Socialiştilor “Garda Tînără” a surprins de Hramul oraşului locuitorii şi oaspeţii capitalei cu o inscripţie uriaşă “CHIŞINĂU” instalată în centrul oraşului Stataliştii, unioniştii şi poziţia surselor mass-media