Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Aripa tînără a Partidul Socialiştilor “Garda Tînără” a surprins de Hramul oraşului locuitorii şi oaspeţii capitalei cu o inscripţie uriaşă “CHIŞINĂU” instalată în centrul oraşului

|versiune pentru tipar||
PSRM / 15 octombrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Zeci de reprezentanţi ai organizaţiei de tineret “Garda Tînără”, în ciuda ploii torenţiale în ziua aniversării a 576 de ani de la fondarea oraşului, amplasîndu-se în Scuarul Catedralei, au instalat echipament muzical şi inscripţia “CHIŞINAU” din baloane gonflabile, lîngă care toţi doritorii au avut posibilitatea de a se fotografia.

Activiştii, acompaniaţi de o muzică energizantă, au felicitat pe toţi cei prezenţi cu sărbătoarea, au împărţit steguleţe cu inscripţia “Iubesc Moldova. Iubesc Chişinău” şi au luat parte la sesiunea foto împreună cu trecătorii.

Reprezentantul Gărzii Tinere, Dumitru Baciu: “Necătînd la faptul că timpul de afară a refuzat să ne ajute, noi totuşi am venit aici în parc să felicităm concetăţenii noştri cu Hramul Chişinăului într-un mod neobişnuit şi expresiv”.

— Surprinzător, însă timpul nu i-a speriat pe cei prezenţi aici, ei se apropiau şi se fotografiau cu plăcere, — a menţionat Dumitru.

Activistul Valera Găgăuz: “Dispoziţia e excelentă, ploiţa este caldă, oamenii dansează, se odihnesc şi nici nu au de gînd să plece acasă”. Potrivit acestuia, rar se iveşte ocazia de a face poze pe fundalul unei inscripţii uriaşe “CHIŞINĂU”, compusă din baloane gonflabile. Din acest motiv tinerii gardieni au decis să ofere o astfel de posibilitate tuturor doritorilor de Hramul oraşului.

Activitatea a durat mai mult de o oră. La final, activiştii împreună cu locuitorii şi oaspeţii capitalei au lansat în cer baloanele roşii de care era agăţată inscripţia.

Sursa: gardatinara.md

Partidul Socialiştilor a reuşit crearea unei fracţiuni parlamentare a deputaţilor neafiliaţi În raioanele Moldovei socialiştii îşi sporesc prezenţa