Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon se întîlneşte cu activul PSRM din nordul ţării

|versiune pentru tipar||
PSRM / 12 iunie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova efectuează o vizită de lucru în oraşul Bălţi, unde este organizată întrevederea liderului Partidului cu preşedinţii şi secretarii executivi ai partidului din zona de nord a ţării.

În cadul şedinţei au fost puse în discuţie subiecte legate de situaţia politică din ţară, de dezvoltarea regională şi crearea organizaţiilor primare ale formaţiunii.

Alexandru Nesterovskii, şef adjunct al organizaţiei teritoriale a PSRM Bălţi, a comunicat că în luna iunie în municipiul Bălţi au fost deschise 5 organizaţii primare, al căror secretari sînt tineri de pînă la 30 ani. Pentru luna iulie se planifică deschiderea a încă 2–3 organizaţii, astfel, încît în cel mai scurt timp numărul acestora să ajungă la 59, adică egal cu numărul secţiilor de votare din municipiul Bălţi.

Igor Dodon a salutat aderarea noilor membri în rîndurile partidului. Preşedintele Socialiştilor a îndemnat toţi membrii formaţiunii să fie activi în crearea organizaţiilor primare, precum şi să manifeste spirit de iniţiativă în cadrul acţiunilor întreprinse de partid.

Pe parcursul zilei, Igor Dodon a primit în audienţă cetăţenii mun. Bălţi.

În urma tuturor conferinţelor, organizate de PSRM în perioada de după cel de-al X-lea congres extraordinar al partidului din 18 decembrie 2012, numărul membrilor PSRM a crescut şi constituie la moment peste 8000 de persoane.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon: Tkaciuk sau e paranoic sau a consumat droguri inainte de emisiune Consecinţele grave ale semnării Memorandumului dintre Guvernul Filat şi FMI