Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu preşedinţii a 8 organizaţii teritoriale de partid din nordul Moldovei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, a efectuat o vizită de lucru în oraşul Bălţi, unde a avut întrevederi cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale de partid din nordul Moldovei, precum şi cu activiştii şi liderii “Gărzii tinere” din regiune.

În cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe probleme legate de alegerea preşedintelui ţării, poziţia socialiştilor vizavi de unele probleme majore din Moldova, precum şi planurile pe viitor. A fost prezentată şi analizată situaţia din ţară, fiind lansate soluţii de rezolvare a problemelor existente în teritoriu.

În decursul întrevederii cu tinerii, care a avut loc într-o atmosferă prietenoasă şi informală, Igor Dodon a relatat despre motivele, în rezultatul cărora a fost luată decizia dificilă, dar necesară şi importantă de acordare a votului pentru alegerea lui Nicolae Timofti în funcţia de preşedinte a Republicii Moldova. De asemenea, liderul socialiştilor a vorbit despre planurile partidului şi a împărtăşit viziunile sale privind dezvoltarea mişcării “Garda Tînără”.

Discuţii vii între liderul partidului şi reprezentanţii tineretului au avut loc pe marginea intensificării recente a unionismului în Republica Moldova. Tinerii au adresat mai multe întrebări vizavi de relaţiile cu Partidul Comuniştilor, chestiune actuală pentru regiunea de Nord a ţării.

Igor Dodon a menţionat că, în pofida alegerii preşedintelui ţării, acţiune conformă cu scenariul PSRM, socialiştii vor fi în opoziţie faţă de actuala guvernare, o va critica dur şi va lupta împotriva Alianţei. Scopul final al Partidului Socialiştilor constă în reformatarea puterii şi îmbunătăţirea calităţii guvernării în beneficiul populaţiei.

Sursa: socialistii.md

Propaganda unionistă trece iarăşi pragul şcolilor Igor Dodon a solicitat de la Ministrul Educaţiei explicaţii privind redenumirea disciplinei de “istorie”