Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Sporesc rîndurile PSRM

|versiune pentru tipar||
PSRM / 7 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Circa 140 de persoane din 9 localităţi ale raionului Făleşti au aderat în aceste zile la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova şi au creat o organizaţie teritorială de partid nouă.

Acest lucru s-a întîmplat în cadrul conferinţei de constituire din or. Făleşti, la care a participat şi liderul partidului Igor Dodon.

Igor Dodon a salutat crearea noii organizaţii a PSRM la Făleşti, menţionînd că în situaţia de criză politică existentă în Moldova este important să apară o forţă politică sănătoasă, o echipă consolidată, capabilă de dialog şi compromis, aptă să unească societatea, dezbinată de către actuala putere şi opoziţie.

În primele zile ale lunii martie Partidului Socialiştilor din RM a mai desfăşurat o conferinţă ordinară la Glodeni, şi conferinţă de constituire la nivel de sector în sectorul Centru din municipiul Chişinău.

În urma tuturor conferinţelor, organizate de PSRM în perioada de după cel de-al X-lea congres extraordinar al partidului din 18 decembrie 2012, numărul membrilor PSRM a crescut şi constituie la moment circa 6000 de persoane.

Sursa: socialistii.md

Ziua Internaţională a Femeii — 8 Martie Scrisoare deschisă Preşedintelui Partidului Comuniştilor din Republica Moldova