Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Tenisul de masă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 6 noiembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Duminică, pe data de 4 noiembrie, a avut loc o serie de meciuri amicale la tenisul de masă. Tinerii gardieni din capitală s-au adunat în sectorul Botanica pentru a-şi petrece timpul liber, jucînd tenis de masă.

Fiecare din cei prezenţi a avut oportunitatea să joace, la dorinţă cu scor, sau fără, doar pentru plăcere. Jucau atît profesioniştii, cît şi amatorii simpli, însă şi unii şi alţii au avut posibilitatea să-şi demonstreze aptitudinile în acest gen de sport. Toţi au rămas satisfăcuţi, obţinînd foarte multe emoţii pozitive în urma timpului petrecut într-un mediu atît de prietenos. Atmosfera plăcută se menţinea şi datorită muzicii din sală.

“Sunt multe persoane noi în rîndul colegilor noştri şi aceste jocuri amicale au fost organizate în scopul împrietenirii a tinerilor gardieni nou-veniţi”, — a declarat adjunctul conducătorului Gărzii Tinere din sectorul Botanica, organizatorul competiţiei amicale la tenis de masă, Pînjin Vladimir, adăugînd că activităţi de acest gen vor continua şi în viitor.

Aripa tînără a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova întotdeauna susţine iniţiativele în domeniul sportului, avînd în palmaresul său organizate un număr mare de competiţii la fotbal, volei, baschet, şah şi multe alte genuri de sport.

Sursa: gardatinara.md

Socialiştii susţin că “modernizarea” este cuvîntul-cheie al programului lor politic Garda Tînără la “balul bobocilor”