Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Gardiştii au sărbătorit Hramul oraşului Glodeni

|versiune pentru tipar||
PSRM / 26 noiembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Cu ocazia zilei oraşului Glodeni Partidul Socialiştilor împreună cu Garda Tînără au organizat un tur pe biciclete, la care au participat toţi doritorii.

Zeci de băieţi şi fete tinere au luat parte cu bucurie la această competiţie.

Tînăra generaţie s-a împărţit pe două categorii de vîrste: pînă la 14 ani şi mai în vîrstă.

Dorinţa de a cîştiga şi prezenţa unei concurenţe demne au făcut această competiţie să fie una energică şi interesantă.

Cei mai buni participanţi au fost premiaţi cu locurile I, II şi III la fiecare categorie. Medalii, cupe şi alte premii de valoare au fost înmînate de către preşedintele organizaţiei teritoriale de partid, PSRM din raionul Glodeni, Gladîş Vasile.

“Evenimentul a fost unul foarte distractiv şi reuşit. De asemenea, aş dori să menţionez rîvna tuturor participanţilor de a cîştiga şi faptul că tineretul nu ignoră activităţile sportive. Toţi au rămas veseli şi recunoscători organizatorilor” — a declarat unul dintre liderii Gărzii Tinere din municipiul Bălţi, Serghei Gramma.

Precizăm că acivităţi similare de acest gen se organizează în mod regulat şi nu doar la ciclism, dar şi în alte sporturi, precum fotbalul, volei, rugbi şi altele. Garda Tînără participă activ la toate activităţile sportive posibile.

Sursa: gardatinara.md

Igor Dodon a vizitat-o acasă pe celebra interpretă Nina Crulicovschi Astăzi este tot mai dificil pentru tinerii din ţara noastră să se ridice pe picioare şi să obţină succes în carieră şi în viaţă