Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a vizitat Centrul de reabilitare “Speranţă şi Sănătate” din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSRM / 3 decembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

De Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, Igor Dodon, fondatorul Fundaţiei de binefacere “Soluţia” şi preşedinte al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a întreprins o vizită la Centrul de reabilitare a persoanelor cu dizabilităţi psihice şi mintale “Speranţă şi Sănătate” din Chişinău, în cadrul căruia astăzi este marcată Ziua uşilor deschise.

Igor Dodon a salutat auditoriul, menţionînd faptul că, într-o societate modernă, grija faţă de presoanele aflate în dificultate şi persoanele social-vulnerabile trebuie să fie o prioritate. Liderul socialiştilor a ţinut să accentuieze că atît Fundaţia “Soluţia”, cît şi PSRM vor ţine oricînd în vizor situaţia persoanelor cu dizabilităţi şi vor acorda tot sprijinul posibil.

Din numele Fundaţiei “Soluţia” Igor Dodon a transmis Centrului “Speranţă şi Sănătate” produse alimentare, jucării, haine.

Centrul de reabilitare “Speranţă şi Sănătate” din Chişinău a fost înfiinţat în anul 2001, la iniţiativa unui grup de părinţi ai căror copii suferă de dizabilităţi psihice şi mintale. Timp de 11 ani de serviciile Centrului au beneficiat circa 400 de familii.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au fost unicii care au criticat guvernarea AIE în faţa lui Barroso Socialiştii au prezentat Soluţiile de Alternativă pentru dezvoltarea Republicii Moldova