Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Acţiunea de binefacere în Centrul de reabilitare din oraşul Anenii Noi

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 decembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Garda Tînără a desfăşurat o acţiune de binefacere în Anenii Noi, în Centrul de reabilitare, în ajutorul familiilor cu venituri reduse.

Circa 10 gardişti au împărţit copiilor cadouri din jucării, haine şi multe altele dintre cele ce au strîns tinerii în decurs de două luni.

“Suntem foarte bucuroşi că putem dărui copiilor zîmbete, este foarte plăcut să faci bine cuiva, şi să-i ajuţi pe cei, care într-adevăr au nevoie de sprijin. Sper că oamenii vor ajuta mai des unii pe alţii, în special în perioada minunatelor sărbători de Anul Nou” — a relatat conducătorul Gărzii Tinere din Anenii Noi, Valentina Chemscaia.

Aceasta nu este prima acţiune de binefacere, desfăşurată de către tinerii gardieni din oraşul Anenii Noi în Centrul de reabilitare. Conducerea centrului nu a uitat tinerii şi păstrează legătura cu Garda Tînără. În cadrul acţiunii de binefacere conducerea a înmînat o scrisoare de mulţumire şi a invitat aripa tînără a Partidului Socialiştilor la matineul organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, o altă acţiune de binefacere a fost desfăşurată în oraşul Basarabeasca. Garda Tînără împreună cu secretarul executiv PSRM din raionul Basarabeasca, Puşcari Petru au vizitat familia nevoiaşă Şivalov.

Ajutorul material a fost acordat dnei Oxana Şivalov şi copiilor ei mici. Membrii familiei Şivalov au rămas foarte recunoscători pentru ajutorul, grija şi atenţia acordată.

Sursa: gardatinara.md

Garda Tînără a organizat o competiţie la baschet O victorie comună a socialiştilor şi a opiniei publice