Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Garda Tînără mereu aproape

|versiune pentru tipar||
PSRM / 28 ianuarie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Aripa tînără a Partidului Socialiştilor Garda Tînără din raionul Ungheni mereu îi ţine în memorie şi demonstrează respect persoanelor, care au apărat Patria şi au construit oraşul său şi ţara sa.

În această duminică, pe 27 ianuarie tinerii gardieni au organizat a acţiune în cadrul căreia ei au acordat ajutor pensionarilor şi veteranilor din raionul Ungheni.

Tinerii au acordat ajutor la trei familii de bătrîni. Pentru fiecare familie au fost strînse pachete cu hrană. De asemenea, pentru pensionarii, care locuiesc în sectorul privat a fost strînsă zăpada din jurul caselor.

“Bătrînii nu mai sunt în stare să cureţe zăpada şi au nevoie de ajutor. Noi nu trebuie să uităm de ei, şi trebuie mereu să fim alături, oferindu-le o mînă de ajutor” — a comunicat liderul Gărzii Tinere din raionul Ungheni, Mitriniuc Ecaterina.

“Astăzi noi am vizitat trei gospodării şi în fiecare din ele stăpînii au fost plăcut surprinşi. Acesta este doar începutul. Planificăm să desfăşurăm mai multe asemenea acţiuni. În fiecare sîmbătă şi duminică, gardienii din Ungheni vor acorda ajutor pensionarilor şi veteranilor”, — a menţionat Ecaterina.

De asemenea, menţionăm că gardiştii din toată ţara de la începutul iernii desfăşoară acţiuni similare, curăţind curţile caselor de zăpadă şi ajutînd persoanelor în vîrstă.

Sursa: gardatinara.md

Ziua Internaţională de Comemorare a Holocaustului Sportul — stil de viaţă!