Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Sportul — stil de viaţă!

|versiune pentru tipar||
PSRM / 29 ianuarie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Activiştii filialei din Chişinău a Gărzii Tinere sec. Botanica prin propriul exemplu arată cum poate fi combinată plăcerea cu utilul.

Gardiştii sectorului Botanica imediat după discutarea chestiunilor organizatorice şi ideologice din oficiu se deplasează în sala de sport pentru a juca tenis de masă.

“Această practică permite tinerilor să îndeplinească atribuţiile de lucru şi în acelaşi timp să se relaxeze. Ideea centrală constă în faptul că tineretul nostru nu stă într-un bar cu o sticlă de bere, ci anume într-o sală de sport, avînd în mînă paleta de tenis” — a menţionat liderul Gărzii Tinere al sectorului Botanica, Valerii Gagauz.

Activiştii organizaţiei s-au deprins deja cu astfel de activităţi. Cel puţin de două ori pe lună Valerii îi adună pe tineri pentru a discuta şi planifica activitatea filialei, după care vine timpul pentru odihnă sportivă.

“Echipa noastră, petrecîndu-şi timpul jucînd, în primul rînd se consolidează, iar într-al doilea rînd îşi dezvoltă sănătatea. Pentru noi sportul este stilul de viaţă”, — a comunicat Valerii.

Sursa: gardatinara.md

Garda Tînără mereu aproape La Moscova Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi au avut mai multe întrevederi