Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a discutat situaţia social-politică din Moldova cu ambasadorii Belgiei şi Ungariei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 14 martie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgia în Republica Moldova, Philippe BEKE.

În cadrul întrevederii părţile au făcut un schimb de păreri vizavi de situaţia social-economică, în cadru particular Igor Dodon a descris scenariile ce ar putea avea loc pe arena politică din Moldova descriind detalii pentru fiecare scenario în parte. Astfel au fost reiterate pozitiile creării unui Guvern technocrat cu persoane apolitice profesioniste în cadrul cabinetului de ministri sau organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Diplomatul belgian a găsit logică poziţia liderului socialist, expunînd părerea că RM are nevoie de o guvernare tehnocrată pentru continuarea procesului de reforme atît de necesare.

În cursul dialogului cu Ambasadorul Ungariei în Moldova Matyas SZILAGYI părţile au trecut în revistă situaţia social-politică din Republica Moldova, fiind exprimate viziuni asupra evoluţiilor de mai departe a evenimentelor. Ambasadorul maghiar s-a pronunţat pentru depăşirea cît mai grabnică a crizei politice din Moldova în favoarea intereselor statului nostru.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii cer dreptate pentru deţinătorii de patente Primăvara a venit cu măture şi greble