Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Primăvara a venit cu măture şi greble

|versiune pentru tipar||
PSRM / 15 martie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

A venit primavara, e timpul de a face curatenie. Pe 9 martie, Garda Tinara din raionul Comrat a organizat o zi de curatenie. Evenimentul s-a desfasurat in satul Congazcic. Timp de trei ore tinerii au adus in ordine o statie de transport, de care nimeni nu a avut grija deja de multi ani. Satenii au fost foarte generosi in cuvinte de recunostinta in adresa gardistilor.

“M-a bucurat foarte mult faptul ca Garda Tinara, deja constituita si in Comrat, a debutat anume cu o actiune ecologica. Desi aceasta poate fi numita si una sociala, deoarece curatenia s-a facut pentru ca oamenii sa simta un oarecare confort in timp ce asteapta transportul. Caci aceasta statie nu a fost ingrijita de foarte mult timp”, — a mentionat Secretarul Executiv al Garzii Tinere din orasul Comrat, Evghenii Tucan.

De aceea este imbucurator faptul ca Garda Tinara din raionul Comrat a debutat cu o astfel de cauză benefica pentru societate. Gardistii si in viitor vor face tot posibilul pentru a fi un exemplu pozitiv pentru toti.

“In primul rind doresc sa-mi exprim multumirea tuturor celor care au participat in acesta actiune. Prin acest fapt noi am demonstrat ca tineretul nostru este capabil si este gata sa-si schimbe viata spre bine. Acesta este un fel de exemplu nu doar pentru generatia tinara, dar si pentru oamenii de virsta inaintata. Acestea sunt doar pasi mici spre mari victorii”, — a spus unul din liderii Garzii Tinere din Comrat, Serghei Ichizli.

Sursa: gardatinara.md

Igor Dodon a discutat situaţia social-politică din Moldova cu ambasadorii Belgiei şi Ungariei Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorii Franţei în Republica Moldova