Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Comunicat de presă al platformei socialiste PSRM “Patria-Rodina”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 5 iunie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

La 4 iunie a fost numita sedinţa Consiliului Republican PSRM. Avind in vedere ca conducerea partidului nu recunoaste drepturile statutare ale membrilor partidului, care au format platforma Patria-Rodina, cei 13 membri ai Consiliului Republican care au aderat la platformă au decis delegarea din numele lor la sedinţa Consiliului pe cei 3 cordonatori ai platformei socialiste din PSRM Patria-Rodina Crilov Valentin, Gagauz Fiodor, Gorodinskii Alexei si i-au imputernicit sa organizeze o conferinta de presa.

Dupa finalizarea conferintei la Agentia de presa IPN, coordonatorii platformei socialiste din PSRM Patria-Rodina Crilov Valentin, Gagauz Fiodor, Gorodinskii Alexei au venit la sediul partidului pentru a participa la sedinta Consiliului Republican membrii cărora sunt. Paza oficiului nu a permis accesul acestora la sedinta Consiliui partidului declarind ca Igor Dodon a dat asemenea indicatii.

Astfel, ieri, 4 iunie, din indicatia presedintelui Partidului Socialistilor, a fost interzisa participarea a trei membri ai Consiliului Republican al partidului care reprezentau 13 membri ai acestui consiliu si intreaga platforma. Ba mai mult ca atit Crilov Valentin la acel moment a ocupat a doua functie in partid — secretarul Executivului PSRM si concomitent secretarul PSRM pentru problemele organizatorice. Gorodinskii Alexei este si presedintele Consiliului organizatiei teritoriale PSRM din raionul Anenii Noi, iar Fiodor Gagauz — secretar pentru lucrul ideologic si membru al consiliului organizatiei teritoriale sec. Botanica mun. Chisinau.

Sursa: ipn.md

Declaraţia Consiliului Republican al PSRM cu privire la excluderea din organele de conducere ale PSRM a unor persoane Întîlnirea membrilor Gărzii Tinere cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Moldova