Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Garda Tînără sec. Botanica este pregătită de vară

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 iunie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Au fost totalizate rezultatele procesului de reînregistrare, desfăşurat sîmbătă, — activiştii Gărzii Tinere din sectorul Botanica au întîlnit vara într-o componenţă nouă.

În cadrul întîlnirii a fost desfăşurată şi conferinţa extraordinară de dare de seamă şi alegeri, dedicată alegerii unei noi componenţe a organului de conducere a Consiliului de sector.Astfel, în calitate de Secretar Executiv a fost ales Vitneanschi Iuri, în calitate de responsabil de activitatea organizaţională a fost reales Dombrovschi Alexandr, iar în calitate de responsabil de politica de tineret — Barciuc Diana.

La finalul conferinţei de dare de seamă şi alegeri noua conducere a filialei a recompensat cei mai activi tineri pentru a devotamentul şi sîrguinţa manifestată, acordînd diplome şi cadouri.După aprobarea conducerii, activiştii Gărzii Tinere al sectorului Botanica au desfăşurat prima sa adunare în componenţă nouă, desemnînd în calitate de secretar al organizaţiei primare pe Aleşchina Ecaterina.

De asemenea, activiştii au elaborat şi aprobat planul de activităţi pe perioada de vară, care constă din şapte puncte, printre care desfăşurarea unor seminare teoretice, precum şi organizarea de activităţi sportive şi culturale.

Sursa: gardatinara.md

Socialiştii părăsesc fracţiunea parlamentară a deputaţilor neafiliaţi Poleacov: “Acţiunile Primăriei nu se apreciază altfel decît atac raider!”