Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

A demarat campania “Chişinăul are nevoie de Altceva!”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 iulie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, campania “Chişinăul are nevoie de Altceva!” a demarat la modul practic. În toate sectoarele capitalei au fost montate corturi, unde fiecare cetăţean, care nu este de acord cu gestionarea proastă a treburilor în municipiul Chişinău, poate semna în susţinerea organizării unui referendum de demitere a Primarului General Dorin Chirtoacă.

De asemenea, echipe de voluntari cu însemnele campaniei vor vizita sute de curţi şi blocuri din Chişinău, unde vor comunica cu cetăţenii şi vor colecta semnături “Pentru Referendum, Pentru Demitere”.

Este o Campanie de revoltă socială, care va reflecta indignarea locuitorilor oraşului Chişinău faţă de mizeria şi haosul din capitală. În cadrul Campaniei se preconizează colectarea a peste o sută de mii de semnături.

Mai tîrziu aceste semnături vor fi prezentate judecătorului, Consiliului Municipal Chişinău, Groparului General de Chişinău Chirtoacă, ca un argument al faptului că locuitorii Chişinăului sunt nemulţumiţi de situaţia gravă din oraş şi doresc organizarea unui referendum în oraş.

Amintim că pe 27 februarie curent a fost constituit grupul de iniţiativă de organizare a referendumului de revocare din funcţie a Primarului General al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă, din care fac parte 300 de chişinăuieni. Documentele de inregistrare a grupului se află în prezent la Curtea de Apel Chişinău.

Informaţii suplimentare despre Campania “Chişinăul are nevoie de Altceva!” le puteţi afla pe site-ul www.demisia.md, precum şi la linia ferbinte 022–855–853.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii, în calitate de opoziţie parlamentară vor participa la întâlnirea cu Ashton Discursul deputatului Igor Dodon în cadrul şedinţei Parlamentului