Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii cer tragerea la răspundere a persoanelor vinovate în cazurile BEM şi Aeroportului din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 septembrie 2013 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, mai mulţi membri şi simpatizanţi ai PSRM, au organizat un miting în faţa Ministerului Agriculturii, scandînd împotriva tranzacţiilor ilegale de la Banca de Economii, împotriva concesionării Aeroportului Internaţional Chişinău, împotriva iniţierii privatizării unor întreprinderi importante din ţară, cum ar fi S.A. “MoldTelecom”, S.A. “Aroma”, Combinatul de vinuri Ialoveni, CETurile, REDurile etc.

Socialiştii au solicitat includerea în mod prioritar în ordinea de zi a primei şedinţe a Parlamentului examinarea situaţiei pe marginea BEM, a Aeroportului Internaţional Chişinău şi altor instituţii care urmează a fi supuse înstrăinării şi/sau privatizării.

Totodată socialiştii au cerut crearea comisiei de anchetă cu investigarea detaliată a cazurilor respective şi tragerea la răspundere, inclusiv penală a tuturor celor care au fost implicaţi în aceste fărădelegi.

Socialiştii au asigurat cetăţenii RM şi actuala guvernare că vor merge pînă la capăt pentru ca persoanele vinovate de fărădelegile comise să fie trase la răspundere.

Socialiştii au scandat lozinci: “Reîntoarceţi Banca poporului!”, “Vinovaţii la răspundere!”, “Stop priHvatizare!” etc.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii atenţionează guvernanţii: creşterea cursului valutar va duce la majorarea preţurilor Socialiştii luptă împotriva fărădelegilor coaliţiei comuniştilor şi a liberalilor