Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii condamnă cu toată vehemenţa acţiunile Coaliţiei de Guvernare, orientate spre subminarea valorilor tradiţionale ale poporului Moldovei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 octombrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova condamnă cu toată vehemenţa abrogarea prevederilor legislaţiei privind contravenţiile, ce ţin de pedeapsa pentru propagarea homosexualismului. Acţiunea în cauză a fost aprobată prin votul deputaţilor din coaliţia de guvernare.

Socialiştii se pronunţă în sprijinul valorilor familiale tradiţionale, care, timp de mai multe secole, au fost şi sunt, alături de Credinţa Ortodoxă, fundamentul societăţii moldoveneşti.

Încă în timpul Sesiunii parlamentare precedente, deputaţii din grupul PSRM au înregistrat în Parlament o iniţiativă legislativă, care prevedea abrogarea scandaloasei “Legi privind egalitatea de şanse”, adoptate de Alianţa pentru Integrare Europeană, la putere în acel moment, sub presiunea Uniunii Europene. Practic la fiecare şedinţă, deputaţii-socialişti au insistat asupra introducerii acestui proiect de lege în agenda de lucru a Legislativului.

Totodată, în primăvara acestui an, socialiştii au înregistrat cel de-al doilea proiect de lege, care prevedea protejarea copiilor de influenţa nefastă a propagandei relaţiilor netradiţionale în instituţiile de învăţămînt preşcolare şi şcolare. Acest proiect de lege prevedea o înăsprire cardinală a pedepsei pentru propagarea raporturilor sexuale netradiţionale în rîndul minorilor, inclusiv sub forma unor amenzi considerabile.

Valorile, impuse Republicii Moldova sub lozinca “integrare europeană” deseori vin în contradicţie cu principiile tradiţionale ale poporului moldovenesc.

Socialiştii vor continua şi mai departe să lupte, folosind toate metodele legale, împotriva oricăror iniţiative care ar putea submina aceste principii şi impune cetăţenilor noştri valori străine şi absolut inacceptabile.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii cer stoparea haosului din Chişinău şi demisia lui Chirtoacă Strada Alexandru Diordiţa a fost “inaugurată”