Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon: Guvernarea actuală are alergie faţă de critică

|versiune pentru tipar||
PSRM / 13 ianuarie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Guvernarea actuală are alergie faţă de critică. Din această cauză a închis NIT-ul, a subordonat aproape toată presa din Republica Moldova şi acum închide gura la puţinele televiziuni care nu i se supun.

Jurnal TV este un post de televiziune incomod pentru guvernarea oligarhică, iată de ce astăzi există riscul ca Jurnal TV să fie închis.

Se apropie alegerile parlamentare, guvernanţii se tem să le piardă şi vor lupta brutal cu toţi cei care îi critică. Vor închide televiziuni, vor cumpăra voturile oamenilor, vor incerca sa falsifice rezultatele alegerilor, vor lovi dur în partidele de opoziţie.

Cei care pretind ca guverneaza deomcratic se comportă tot mai mult ca nişte dictatori. Iar comisarii UE închid ochii la aceste fărădelegi. Lor le convine o guvernare fanariotă care să vîndă activele statului, să scoată la vânzare pămînturile şi să se împrumute cu sute de milioane la FMI şi BM.

Există o singruă modalitate de a pune capăt acestui dezmăţ oligarhic — ca oamenii să iasă masiv la urnele de votare în toamnă şi să voteze Altceva, să voteze forţele politice orientate social şi eliminarea oligarhilor din politica moldovenească.

Sursa: dodon.md

Felicitarea Preşedintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul sărbătorilor de iarnă Igor Dodon, însoţit de activiştii PSRM şi ai mişcării de tineret “Garda Tînără” au depus flori la monumetul lui Mihai Eminescu