Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii au protestat împotriva majorării tarifelor locale din Bălţi

|versiune pentru tipar||
PSRM / 18 ianuarie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, peste 400 de membri şi susţinători ai Partidului Socialiştilor din Republica Moldova au organizat o acţiune de protest în faţa Primăriei mun. Bălţi, în cadrul căreia s-au pronunţat împotriva majorărilor duble şi neîntemeiate a unor tarife locale, aprobate de către consiliul municipal Bălţi în noiembrie 2013.

Protestatarii au cerut consiliului municipal Bălţi să anuleze în timp de trei săptămîni deciziile respective. În caz contrar manifestanţii şi-au rezervat dreptul de a organiza mitinguri şi acţiuni de protest în masă în vederea combaterii practicii consiliului municipal Bălţi, de adoptare a unor hotărîri ce sînt în defavoarea bălţenilor.

De asemenea, protestatarii au menţionat că se vor adresa în instanţa de judecată, vor sesiza alte instituţii ale statului în acest sens.

În urma acţiunii de protest a fost adoptată o Rezoluţie în adresa Consiliului municipal.

Amintim, ca anterior socialiştii au obţinut cîştig de cauză în instanţa de judecată, privind anularea contractelor impuse ilegal de către autorităţile locale locuitorilor municipiului Bălţi.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii sprijină Referendumul din Găgăuzia şi organizează un miting de susţinere la Comrat Socialiştii au organizat la Comrat un miting în susţinerea desfăşurării referendumului din Găgăuzia