Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi participă la forumul internaţional economic din Sankt-Petersburg

|versiune pentru tipar||
PSRM / 21 mai 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

La invitaţia personală a domnului Alexei Uliukaev, ministru al dezvoltării economice al Federaţiei Ruse şi a domnului Gherman Gref, preşedintele Sberbank Rusia, Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova şi Zinaida Greceanîi, deputat din cadrul grupului socialiştilor din Parlamentul RM, întreprind o vizită de lucru de două zile (22–23 mai) la Sankt-Petersburg pentru a participa la forumul internaţional economic din Sankt-Petersburg, organizat sub egida Preşedintelui Federaţiei Ruse.

La întrunire participă peste 6000 de reprezentanţi ai business-ului, mass-media, organizaţiilor obşteşti, politicieni şi savanţi din întreaga lume. În discuţie vor fi puse cele mai actuale teme legate de provocările economice ce stau în faţa Rusiei şi a întregii lumi, elaborarea noilor modele de administrare eficientă a economiei, a business-ului şi a instituţiilor societăţii civile.

În cadrul forumului parlamentarii moldoveni vor ţine discursuri, vor avea luări de cuvînt, precum şi mai multe întrevederi bilaterale.

Sursa: socialistii.md

Guvernarea nu are nici un drept moral şi juridic să semneze acordul de asociere cu UE, iar opoziţia trebuie să fie consolidată Cum integrarea europeană se transformă în exploatare economică